Tuesday, March 23, 2010

2-3 Tahun lagi kot... xD

aku layan BBF or BOF versi korea ni thn lps..hehe~ ;p

aku suke video ni coz Kim Bum n Kim So Eun mmg cute + somel sangat2...huhu

ni after 5 years story dieorg...tgk thn lps jgk kat youtube, tp baru nk share...layannn... zasss~ xD


video



"Love is violet light yearning to me"

aku suke violet light...huhu..kaklong aku pon suke...mase kaklong aku nikah bulan 12 baru2 ni pelamin dia pon warne violet light... ;))


hmm..then, aku penah dpt title "gay" coz aku xde awek...zZzzZz~

last2 aku mengskandalkan diriku dgn kawanku dari sekolah rendah n smpai skrg still kamcing, Rasydi Hilmie..hahaha

bile kiteorang buat gedix2, mesti terkeluar ayat "ade org mutoh ija jap g" [muntah yang berwarne hijau] kerana kegelian yang teramat...agagagaga~ =_="

apa2 pon, kami masih menaruh harapan kepada kaum hawa... ;))

tggu mase seswai je la....huhu

aku pon nk romantik2 jgk mcm Kim Bum tuh...tp nanti la~

have u met your soulmate? xD

No comments:

-mahasiswamedan- © 2008 Template by:
SkinCorner